Egy csomót olvasok... szemetet is

Vannak olyan könyvek, melyekben a legjobb részek a fedő- és a hátlap. Mások örökké veled vannak. Beszélgetek, írok, szerkesztek, nevetek... és olvasok. Sokat. Hogy mit találsz itt? A megszámlálhatatlan sokból néhány mesegondolatot, cselekményleírást, oldalszámot és kalandot.

2010. július 11.

Night Glow Nümbrechtben

Mint minden év július elején, idén is sor került az oberbergi, felső hegyvidéki léggömb csapatok hagyományos Night Glowjára (éjszakai fényáradat), ami Nümbrechti Fények Fesztiváljának védjegye már.

Igen, igen, igen!
Ritka élményben lehetett részem a ballon csapatunkkal. A lelkesedésem végtelen és szüntelen a ballonsport iránt, hiába nem tudok már felszállni. Merthogy lentről is gyönyörűségesek a hőlégballonok. Bármilyen veszélyes is, gyönyörtkeltő, ahogyan a ballonisták a színben és fényáradatban úszó ballonokat rock és klasszikus zenére világították és tartották a földön.


Ha nem tudom, hogy sokan lesznek, tényleg csak ámultam volna. Idén mintegy ötezer látogatónál többen érkeztek megtekinteni a valószínűleg egyedülálló tradicionális ballon fesztivált, és az azt követő tűzijátékot a Nümbrecht Parkban.
Tudom, mennyire hivatalosan és PR-szövegszerűen hangzik, és már önmagam is kinevetem miatta, de igaz: az csak emelte a hangulatot, hogy a Night Glow ballonjáték előtt a német labdarugó válogatott 3-2-re győzött az uruguay csapat ellen a futball VB-n.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mara kedves!
Nagy élmény lehetett.
Remélem, nagyon vigyáztál magadra...! Tessék rendesen enni, és hízni kicsit.
Várom majd a beszámolódat.
B

Kelli írta...

Szia Mara!

Ezért nagyon irigyellek! :) Meséltél már róla többször, milyen a ballonozás, de ezek a képek... Majd látni akarom a többit is!

Pusza, D.
ps. Tényleg hízókúrára kéne fogni téged.

benina írta...

Oh, ez tutira nagyon gyönyörű lehetett. Izgalmasnak látszik, ugye legközelebb magaddal viszel?:D:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...